Contact

Contact

Adres

Pelikaan 90
2986 TE  Ridderkerk
Nederland

 

Telefoonnummer

+31 6 10663291

 

Whatsapp

KLIK HIER

 

E-mail

info@pixelberry.nl

Support

support@pixelberry.nl

Heb je een vraag over dat grote project, die nieuwe webshop of heb je een vraagje over een artikel op de site? Aarzel dan niet om ons te bellen, appen of mailen!

4 + 1 =

Al een project in gedachten?

Verstuur je aanvraag en we nemen snel contact op. Meestal al dezelfde dag, ook in het weekend!

Meeting & plannen

Design & ontwikkeling

Testen

Online!

Al een project in gedachten?

Verstuur je aanvraag en we nemen snel contact op. Meestal al dezelfde dag, ook in het weekend!

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan mijn website online zijn?

Dit ligt natuurlijk aan de grootte van het project, maar bij een kleine bedrijfswebsite kan dat al binnen één week zijn. We overleggen duidelijk wat de termijn is waarop een project afgerond moet zijn. Geen verrassingen dus.

Hebben jullie vacatures?

Wij zoeken altijd enthousiaste partners om er samen met ons team voor te zorgen dat bedrijven een goede marketingstrategie krijgen. Dit doen we op onze eigen manier. Geen wervingscampagnes via Facebook of ongewenste post. Wij gaan zelf langs ondernemers om ons persoonlijk te laten zien. Dat is de kernwaarde van Pixel Berry en daarbij hebben we jouw inzet hard nodig! Kijk naar ons ambassador program en become part of the team!

Ik heb een project buiten jullie aanbod. Kan ik alsnog bij jullie terecht?

In eerste instantie bieden wij alle marketinggerelateerde diensten aan zoals webdesign / webshops, grafisch design (flyers, huisstijl en logo’s), social media en het onderhoud voor alle diensten. In overleg hebben wij in het verleden ook andere diensten aangeboden zoals cursussen verzorgen, hulp bij het doorzien van bedrijfsprocessen en bemiddeling bij appontwikkeling. Aarzel dus niet om ons een berichtje te sturen als je twijfelt!

Ik zie geen prijzen staan?

De reden dat wij geen vaste prijzen kunnen geven voor sommige diensten is de uiteenlopende projecten. Na een gesprek is beter in te schatten hoeveel een project gaat kosten. Vertel even kort via het aanvraagformulier wat je project is en dan bellen of mailen wij dezelfde dag meestal nog terug, ook in het weekend! Bellen mag natuurlijk ook tijdens onze openingstijden.

Pixel Berry

info@pixelberry.nl