Selecteer een pagina

Vragen?

Heb je een vraag over dat grote project, die nieuwe webshop of heb je een vraagje over een artikel op de site? Aarzel dan niet om ons te bellen, appen of mailen! Ook voor een leuk gesprek zijn we altijd bereikbaar.

Contact

Adres

Pelikaan 90, 2986TE Ridderkerk

}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00-19:00
Zaterdag 12:00-15:00
Zondag gesloten

Get in Touch

E-mail: info@pixelberry.nl
Telefoon of app: 06-10663291

Bel of app naar 06-10663291

We kunnen niet wachten om te helpen!

Stel ons een vraag

Doen jullie alleen webdesign?

In eerste instantie bieden wij op dit moment alleen webdesign aan. Dit betekent ook het maken van webshops en aanbieden van onderhoud. In overleg hebben wij in het verleden ook andere diensten aangeboden zoals cursussen en hulp bij het doorzien van bedrijfsprocessen. Aarzel dus niet om ons een berichtje te sturen als je twijfelt!

Ik zie geen prijzen staan?

De reden dat wij geen vaste prijzen kunnen geven voor webdesign is dat elk project erg veel kan verschillen. Na een gesprek is beter in te schatten hoeveel een project gaat kosten. Vertel even kort in een mailtje wat je project is en dan mailen wij dezelfde dag meestal nog terug, ook in het weekend! Bellen mag natuurlijk ook tijdens onze openingstijden.

Hoe snel kan mijn website online zijn?

Dit ligt natuurlijk aan de grootte van je website. Een kleine website van 5 pagina’s kan bij een snelle samenwerking binnen een week online staan. Een webshop met 2000 producten duurt langer. Vertel ons even je project en dan sturen we een tijdsindicatie mee met de offerte!

Hebben jullie vacatures?

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een berichtje als we iemand zoeken!

Pixel Berry